Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Αγώνες σε τεντωμένο σκοινί...

Εξαιρετικά τα πήγαμε για μια ακόμη ημέρα, χάσαμε έναν αγώνα για ένα γκολ(κι ενώ στο ημίχρονο ήταν ήδη 0-2), αλλά προβλέψαμε σωστά ότι θα γινόταν κάποιο διπλό στην Bundesliga όπως και το ότι άξιζε να ρισκάρουμε στο 1Χ της Μπλάκμπερν το οποίο και επαληθεύτηκε.
Για την Τρίτη το δελτίο του στοιχήματος δεν έχει κάτι ιδιαίτερο που να αξίζει το ρίσκο αλλά εμείς έχουμε επιλέξει τρεις αγώνες που θα τους παίξουμε σε σύστημα καθώς είναι αρκετά οριακοί.

Ξεκινάμε από το Σπόρτινγκ Χιχόν - Λα Κορούνια για το ισπανικό πρωτάθλημα. Και οι δυο είναι ομάδες που σκοράρουν δύσκολα και ειδικά η Λα Κορούνια εκτός έδρας. Αμφότερες προέρχονται από ήττα την περασμένη αγωνιστική και θα θέλουν σίγουρα να επιστρέψουν στις νίκες. Προβλέπεται ένα πολύ αμφίρροπο ματς που όποιος το πάρει λογικά θα κερδίσει με διαφορά ενός γκολ(1-0 ή 2-1). Θα επιλέξουμε το σημείο του under με απόδοση στο 1,70 και ίσως και το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες...

Δεύτερη μας επιλογή αποτελεί ο αγώνας για το κύπελλο Γαλλίας μεταξύ της Οσέρ και της Παρί Σεν Ζερμέν. Δύσκολο ματς για προβλέψεις, η Οσέρ δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά η συνήθειά της να κερδίζει συνεχώς με διαφορά ενός γκολ μας αποθαρρύνει λίγο καθώς κάποια στιγμή θα την πατήσει. Ελπίζουμε μόνο να μην είναι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμεν καθώς θα ρισκάρουμε στον πολύ ελκυστικό άσσο του 2,25, αν και το Χ έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Τέλος θα συμπληρώσουμε την τριάδα με ένα αγώνα από την Championship Αγγλίας και συγκεκριμένα αυτόν μεταξύ της Ντονκαστερ και της Νιουκαστλ. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ισοπαλία και η κάθε μια θέλει την νίκη για τους δικούς της λόγους. Ο αγώνας είναι ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα και πιστεύουμε αξίζει το ποντάρισμα στο over του 1.95 καθώς προβλέπεται σχετικά ανοιχτό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου