Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Europa League: Με αρκετό ρίσκο....

Δύσκολοι αγώνες για το Europa League το βράδυ της Πέμπτης και θα ρισκάρουμε σε δυο πολύ αμφίρροπα παιχνίδια αλλά τα οποία αν επιβεβαιωθούν πληρώνουν καλά.

Το πρώτο είναι αυτό μεταξύ της Άντερλεχτ και του Αμβούργου. Ο πρώτος αγώνας στην Γερμανία βρήκε το Αμβούργο να κερδίζει με σκορ 3-1 και να δυσκολεύει πολύ την υπόθεση πρόκριση για την Άντερλεχτ. Οι Γερμανοί αναμένεται να δώσουν χώρους στην Άντερλεχτ και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι καλούνται να κάνουν το παιχνίδι τους και να προσέξουν και στην άμυνα ώστε να μην δεχτούν κάποιο τέρμα που θα τους ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες για πρόκριση. Θα ποντάρουμε μεν στον άσσο (2.35) της Άντερλεχτ αλλά δεν πιστεύουμε ότι τελικά θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση από το πολύ επικίνδυνο Αμβούργο.









Δεύτερη μας επιλογή αποτελεί ο αγώνας μεταξύ της Μαρσέιγ και της Μπενφίκα. Ματς πολύ δύσκολο για προγνωστικά και ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Έπειτα από το 1-1 του πρώτου αγώνα η Μαρσέιγ είναι αυτή που έχει το προβάδισμα και τις περισσότερες πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League. Από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1), σε Γαλλία και Ευρώπη, προέρχεται η Μαρσέιγ ενώ οι Πορτογάλοι στα τελευταία 5 παιχνίδια τους μετρούν 4 νίκες και την ισοπαλία με την Μαρσέιγ.Αυτή την φορά θα βασιστούμε στους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στην επιλογή να περάσει η Μπενφίκα στην επόμενη φάση με απόδοση 2.30.