Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Με την ίδια συνταγή...

Από τον Άγγελο Χαριστέα χάσαμε το Σάββατο το 3 στα 3 των προγνωστικών μας και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα.Ωστόσο και με το 2/3 σε σύστημα όπως είχαμε πει υπήρξε κέρδος. Με την ίδια συνταγή λοιπόν θα πορευτούμε και την Κυριακή.

Πρώτη μας επιλογή αποτελεί ο αγώνας της Σούπερ Λιγκ μεταξύ Λάρισας και Εργοτέλη. Πλέον ακόμη και ο Εργοτέλης μπορεί να μπει σε περιπέτειες αν χάσει τον αυριανό αγώνα. Η Λάρισα θέλει την νίκη ώστε να απομακρυνθεί κι άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού έπειτα κι από την νίκη της απέναντι στην ΑΕΚ. Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στην πόλη της Λάρισας και αύριο η ατμόσφαιρα στον αγώνα αναμένεται ΄'καυτή'. Θα βασιστούμε στην έδρα με απόδοση 1.75.





Στην συνέχεια θα ασχοληθούμε με την Μπουντεσλίγκα και συγκεκριμένα με τον αγώνα Λεβερκούζεν-Αμβούργο. "Μπλακ-άουτ" δείχνει να έχει πάθει η Λεβερκούζεν η οποία μετρά μόλις μια νίκη στα τελευταία 5 ματς. Έχει πλέον απομακρυνθεί από την κορυφή και θέλει την νίκη για να επανέλθει στις νίκες, να μειώσει στους τρεις από την πρώτη Μπάγερν και να αποκτήσει ξανά ψυχολογία. Όμως θα δυσκολευτεί αρκετά για να κάμψει την αντίσταση του Αμβούργου το οποίο είναι πολύ δυνατό εκτός έδρας έχοντας 4 νίκες,6 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ένας λόγος που θα μας κάνει να επιλέξουμε τον άσσο του 2,00 είναι και η κούραση που ενδέχεται να παρουσιάσει το Αμβούργο μετά τον αγώνα της Πέμπτης για το Europa League.

Τελευταία μας επιλογή,με αρκετό ρίσκο, αποτελεί η νίκη του Άγιαξ που αναλύουμε παρακάτω...

EREDIVISIE: AJAX - PSV EINDHOVEN


Μεγάλο ντέρμπι το απόγευμα της Κυριακής στην Ολλανδία και στο Άμστερνταμ Αρένα αναμετρώνται ο Άγιαξ με την Αϊντχόφεν. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην τρίτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα και έπειτα από την νίκη της Τβέντε το βράδυ του Σαββάτου, με πιθανή νίκη του Αίαντα η υπόθεση τίτλος πλησιάζει προς την Τβέντε καθώς η δεύτερη Αϊντχόφεν θα απέχει πλέον 5 βαθμούς. Επιτακτική λοιπόν η νίκη για τους φιλοξενούμενους όμως επιτακτική είναι και η νίκη για τον Άγιαξ ώστε να μειώσει στον έναν βαθμό την διαφορά του από την Αϊντχόφεν και να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες πλέον τον τίτλο.
Ο Αίαντας βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και ειδικά στο γήπεδο του που μετράει σχεδόν το απόλυτο νικών με μόλις μία ισοπαλία και παθητικό τριών γκολ! Σκοράρει ακατάπαυστα κι έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 76 τέρματα!! Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Άγιαξ μετράει 5 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια μη έχοντας δεχτεί ούτε ενα γκολ και πετυχαίνοντας 20 (4γκολ/αγώνα)!
Από την άλλη η Αιντχόφεν δεν βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα,προέρχεται από ήττα αλλά ξέρει ότι σ' αυτόν τον αγώνα παίζονται πολλά και πρέπει να επανέλθει στις νίκες. Η PSV κατέχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και εκτός έδρας μετράει μόλις μια ήττα.
Μεγάλη μάχη αναμένεται λοιπόν στο Άμστερνταμ, αγώνας ο οποίος είναι ανοιχτός σε όλα τα αποτελέσματα αλλά με ένα μικρό προβάδισμα να το έχουν οι γηπεδούχοι και τις περισσότερες πιθανότητες τα πολλά γκολ...

Full του Μπλε

Σάββατο σήμερα και θα επιλέξουμε ένα κουπόνι με δύο ζητούμενα σε τρεις αγώνες(σύστημα 2/3). Κι αυτό διότι θα ποντάρουμε σε κάποιες αποδόσεις που πληρώνουν καλά (ακόμη και με 2/3 αγώνες βγαίνει κέρδος) αλλά έχουν αρκετή δόση ρίσκου.

Ξεκινάμε από το δικό μας πρωτάθλημα και τον αγώνα μεταξύ του Ατρομήτου και του Ηρακλή. Έχει πάρει τα πάνω του ο Ηρακλής το τελευταίο διάστημα, έχει ξεφύγει πλέον απο την ζώνη του υποβιβασμού και μετράει 6 αγώνες αήττητος! Απ'την άλλη η ομάδα του Γ. Δώνη απέχει αρκετές αγωνιστικές από την νίκη και σήμερα είναι ευκαιρία να επιστρέψει σ' αυτές. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη αλλά άποψη μας είναι ότι η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Άσσος του 2.15.


Συνεχίζουμε με το γερμανικό πρωτάθλημα. Εκεί η Χέρτα υποδέχεται την Νυρεμβέργη σ' ένα ματς χωρίς αύριο για τους γηπεδούχους. Ξέρει ότι αν δεν κερδίσει η υπόθεση παραμονή απομακρύνεται τελείως. Είναι η τελευταία της ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα που είναι κι αυτή σε δύσκολη θέση καθώς βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Προβλέπουμε κλειστό ματς με λίγα γκολ καθώς αρχικά οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν τα νώτα τους. Ως πρώτη επιλογή το under και μετά τον άσσο του 2,00.


Τέλος στην Ισπανία η Μαγιόρκα φιλοξενείται από την Χετάφε. Πολύ κακή η Μαγιόρκα εκτός έδρας, μετράει μόλις δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Κι ενώ την ίδια στιγμή η Χετάφε στο γήπεδο της είναι πολύ δυνατή αλλά διανύει πολύ κακό δεύτερο γύρο έχοντας να νικήσει έξι αγωνιστικές. Θα τα καταφέρει να επανέλθει στις νίκες? Πιο πολύ προς το Χ κυλάει το ματς αλλά πιστεύουμε θα βρει τον τρόπο της η Χετάφε, έστω και δύσκολα, να ξεκλειδώσει την άμυνα της Μαγιόρκα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Άσσος του 2.10.