Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ!




Κυριακή σήμερα και θα έχουμε έντονη κινητικότητα στα γήπεδα πολλών χωρών. Θα προτιμήσουμε κι εμείς τις έδρες τριών ομάδων για στοιχηματισμό.
Αρχικά στην Ιταλία θα ρισκάρουμε με τον άσσο της Αταλάντα απέναντι στην Ουντινέζε.
Η ομάδα της Αταλάντα θέλει οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης καθώς βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και κινδυνεύει άμεσα! Σήμερα είναι η μεγάλη της ευκαιρία να πάρει επιτέλους μια νίκη που θα τις δώσει ελπίδες απέναντι στην χειρότερη ομάδα εκτός έδρας η οποία δεν μετράει ούτε μια νίκη! Από την άλλη είναι βέβαια και μεγάλη ευκαιρία για την Ουντινέζε να κάνει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη αλλά εμείς θα ρισκάρουμε στον άσσο.


Την ίδια ώρα η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει την Λάτσιο η οποία βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και θέλει βαθμό ή βαθμούς. Όμως η Σαμπτόρια δείχνει πολύ δυνατή εντός έδρας (7 νίκες - 5 ισοπαλίες - 0 ήττες) και εύκολα ή δύσκολα θα την πάρει την νίκη πιστεύουμε.Ένας άσσος ο οποίος πληρώνει καλά.


Τέλος στην Ισπανία τώρα, η τελευταία έδρα που θα εμπιστευτούμε σήμερα είναι αυτή της Μαγιόρκα (10 νίκες - 0 ισοπαλίες - 1 ήττα) η οποία θα κοντραριστεί με την Σπόρτινγκ Χιχόν που είναι πάντα επικίνδυνη! Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να εκμεταλλευτούν την ήττα της Σεβίλλης και να την πιάσουν στην τέταρτη θέση. Άσσος στο 1,70 λοιπόν...