Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Σφυράμε BASK(B)ET και πιο κάτω Champions league







Μετά την χτεσινή αρχή και χωρίς να περιαυτολογήσουμε ιδιαίτερα για το επιτυχές μπασκετικό 3αράκι πάμε να δούμε τι παίζει σήμερα:
Ξεκινάμε με Ολυμπιακό ο οποίος θα επισκευτεί την τελευταία του ομίλου Τσιμπόνα θέλοντας να κάνει το 4 στα 4 στη φάση των 16. Η ψυχολογία είνα στα ύψη μετά και την κατάκτηση του κυπέλου Ελλάδας. Αμφίβολός είναι για το ματς ο Γιαννης Μπουρούσης αλλά οι ερυθρόλευκοι φέτος έχουν δείξει οτι είναι μια ομάδα που καλύπτει τις απουσίες της και παίρνει τα ματς. Παρόλο που η Τσιμπόνα θα παίζει στην έδρα της δεν μοιάζει να μπορεί να οδηγήσει τον -καλό- ολυμπιακό στο στραβοπάτημα. Η πρότασή μας είναι ολυμπιακός στο 1.30 περίπου.



Στην άλλη μερία του ατλαντικού, Μια αμφίροπη μάχη στο Dallas μεταξύ Lakers και Mavericks. Οι Lakers με τον Kobe ξανά στη σύνθεσή τους θα επιδιώξουν να αποδράσουν από το "σπίτι" του Dirk Nowitzki και των Mavericks με τη νίκη. Οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχουν δείξει ότι δεν τους πτωούν οί δυνατές έδρες των αντιπάλων τους και έχουν καταφέρει να κερδίσουν πολλά ματς μακριά απο την πόλη τους.Το ποιο ολοκληρωμένο σύνολο των Lakers και η λιγο καλύτερη απόδοση θα μας κάνουν να παίξουμε άσο στο 1.9.



Πως πήραν τη νίκη χτες οι Phoenix Suns:

Champions League: CSKA - Sevilla



Με δυο αμφίρροπα παιχνίδια τελειώνουν οι πρώτοι αγώνες για την φάση των “16” του Champions league. Αρχικά με το παιχνίδι Τσσκα Μόσχας – Σεβίλλη στις 19:30 ώρα Ελλάδος. Οι Ρώσοι βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας καθώς το πρωτάθλημα στην χώρα τους ξεκινά στις 13 Μαρτίου(πέρυσι τερμάτισαν στην 5η θέση του πρωταθλήματος μένοντας εκτός του επόμενου Champions league). Γι αυτό και η Σεβίλλη δεν ξέρει σε ποια κατάσταση βρίσκεται η αντίπαλός της, όπως κι εμείς το ίδιο. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι η Σεβίλλη προέρχεται από μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ στις Βαλεαρίδες Νήσους βάζοντας ταυτόχρονα πλώρη για τετράδα. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι καιρικές συνθήκες και περισσότερο επηρεασμένοι θα φανούν οι Ισπανοί.
Με βάση λοιπόν όλα αυτά τα δεδομένα ανοιχτό μοιάζει το ματς σε όλα τα αποτελέσματα, ωστόσο με ρίσκο θα προτιμήσουμε το σημείο Χ αλλά σε μια ισοπαλία που θα υπάρξουν και γκολ.

Champions League: Inter - Chelsea



Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα θα είναι αναμφίβολα ο Ζοσέ Μουρίνιο. Με την ομάδα της Ίντερ αυτή την φορά θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, Τσέλσι, στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Το ζευγάρι αυτό μοιάζει με το πιο αμφίρροπο ζευγάρι του Champions League. Οι 2 ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά σε επίσημο ματς και θα παρουσιαστούν εξίσου με σχετικά καλή ψυχολογία αφού και οι δυο βρίσκονται στην κορυφή των πρωταθλημάτων τους. Σε φιλικό που διοργανώθηκε το περασμένο καλοκαίρι στις ΗΠΑ, οι «μπλε» ήταν αυτοί που επικράτησαν με 2-0.
Για όσους λοιπόν θέλουν να ρισκάρουν και να συμπεριλάβουν μια καλή απόδοση σε κάποιο σύστημα τους ας επιλέξουν την ισοπαλία που δείχνει και το πιο πιθανό αποτέλεσμα, αν και σε τέτοια παιχνίδια καλό θα ήταν να μένουμε μακριά!
.