Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Μάχη Αστέρων: Kobe εναντίον Carmelo


Οι Lakers υποδέχονται τους Nuggets απ τούς οποίους έχασαν στο ίδιο γήπεδο σχεδόν ένα μήνα πριν και μάλιστα όταν ο μεγάλος superstar τους Carmelo Anthony απουσίαζε. Τα 8 συνολικά παιχνίδια που απουσίασε ο Anthony από τους Nuggets, ο Chancey Billups έγινε ο ηγέτης της ομάδας και έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Denver. Πλέον με τον "Mello" ξανά στη συνθεσή τους οι Nuggets έχουν κάθε δικαίωμα να θέλουν να επαναλάβουν μια νίκη στο Λ.Α.. Για τους Lakers τα λόγια είναι περιττά. Μια ομάδα που παει ξεκάθαρα για πρωτάθλημα και στην έδρα της θα είναι το φαβορί. Ο Kobe και η παρέα του ξέρουν να κερδίζουν ματς σε όλες τις συνθήκες και αυτό θα επιχειρήσουν και απόψε. Δυνατό παιχνίδι, όπου θα ρισκάρουμε με το 3.2 των Denver Nuggets γιατί είναι αρκετά δελεαστικό και διόλου απίθανο.

Τελικός Λιγκ Καπ Αγγλίας

Κόκκινο βάφτηκε το πρώτο κύπελλο του 2010 στην Αγγλία καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την Άστον Βίλα με 2-1. Ο Μίλνερ άνοιξε το σκορ για τους «Χωριάτες» στο 5ο λεπτό ενώ άμεση ήταν η απάντηση από την Γιουνάιτεντ με τον Μάικλ Όουεν να ισοφαρίζει στο 12ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή. Κι ενώ το παιχνίδι κυλούσε χωρίς το κάτι ιδιαίτερο και όλα έδειχναν το παιχνίδι ότι θα πήγαινε στην παράταση ο Γουέιν Ρούνεϊ στο 75’ με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Γιουνάιτεντ και η οποία κράτησε το 2-1 μέχρι το τέλος δικαιώνοντας πλήρως την troBETa!

Τελικός Λιγκ Καπ: Aston Villa - Manchester United


Overάκια για σήμερα Κυριακή και στις 17:00 ώρα Ελλάδος δεσπόζει ο τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας μεταξύ της Άστον Βίλα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Αρχική μας εκτίμηση είναι ότι ένα γκολ η Γιουνάιτεντ θα το δεχτεί με την άμυνά της να μην εμπνέει εμπιστοσύνη το τελευταίο διάστημα, όπως κι ότι ενα γκολ θα το πετύχει (ίσως με τον φορμαρισμένο Rooney). Οπότε εκτίμηση μας είναι το να σκοράρουν αρχικά και οι δυο ομάδες και στην συνέχεια άλλο ένα γκολ θα μπει πιθανότατα. Το σημείο του OVER λοιπόν!

Super league: Ολυμπιακός - Ατρόμητος


Ομάδες που αν μη τι άλλο παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν αρκούνται στα λίγα γκολ αναμετρώνται σήμερα μεταξύ τους και θα κοντραριστούν για την νίκη, ο μεν Ολυμπιακός ώστε να αγγίξει κορυφή έστω και για λίγες ώρες ενώ ο δε Ατρόμητος για να διατηρήσει τις ελπίδες του για κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Θα επιλέξουμε κι εδώ το σημείο του OVER ως συνέπεια του ότι ο Ατρόμητος δεν κλείνεται ποτέ στην άμυνά του και ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί την ανοιχτή άμυνα του Ατρομήτου και να πετύχει αρκετά γκολ.

Bundesliga: Bayern - Hamburger


Ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Η Μπάγερν αντιμετωπίζει εντός έδρας το Αμβούργο το οποίο την Πέμπτη πέρασε στην επόμενη φάση του Europa League παρά την ήττα της με 3-2 απο την Αϊντχόφεν. Η Μπάγερν είναι πολύ δυνατή εντός έδρας και πιστεύουμε θα πάρει την νίκη που θα την φέρει και πάλι στην κορυφή. Ωστόσο λόγω της καλής επίθεσης των φιλοξενουμένων, άποψή μας είναι ότι ενα γκολ θα το βάλουν οπότε για να νικήσει η Μπάγερν θα χρειαστεί δυο γκολ και πάνω. Συνεπώς καταλήγουμε στο σημείο του OVER γι' αυτό το παιχνίδι.