Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Roma VS Milan

Το ντέρμπι του «Ολίμπικο» της Ρώμης δεσπόζει στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του Campionato. Απόψε Σάββατο στις 21:45 η Ρόμα υποδέχεται την Μίλαν με τις δυο ομάδες να χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί. Το αποτέλεσμα του οποίου αγώνα ενδιαφέρει άμεσα την Ίντερ η οποία έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στην Τζένοα το βράδυ της Κυριακής και θα ξέρει από πριν αν έχει αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες της.
Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους η ομάδα του Ρανιέρι ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό και έφυγε μόνο με τον ένα βαθμό από το Σαν Πάολο της Νάπολι την περασμένη αγωνιστική κι ενώ μέχρι το 75΄ προηγούνταν με 0-2. Αυτό ήρθε ως απόρροια της κακής αμυντικής λειτουργίας της Ρόμα στα τελευταία παιχνίδια και ειδικότερα λόγω του ντεφορμαρίσματος του Ντε Ρόσι. Δεδομένο είναι ότι οι απουσίες των Τότι και Πιζάρο έχουν στοιχήσει στους "Ρωμαίους" που όμως σήμερα ο δεύτερος θα τεθεί στην διάθεση του Ρανιέρι, όπως επίσης και ο Τόνι. Η ομάδα της Ρώμης μετράει 4 νίκες στους τελευταίους 5 αγώνες και συνολικά 16 αγώνες αήττητη έχοντας πάρει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της!
Απ΄την άλλη οι Μιλανέζοι αν θέλουν να ελπίζουν στην κατάκτηση του Scudetto θα πρέπει να φύγουν από την "Αιώνια Πόλη" με τους τρεις βαθμούς, γεγονός πολύ δύσκολο με βάση την προϊστορία των δυο ομάδων. Η Μίλαν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετράει κι αυτή 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια και 12 νίκες στα τελευταία 16! Σε εξίσου καλή κατάσταση βρίσκεται ο Ροναλντίνιο και στην Μίλαν βασίζονται σ' αυτόν, ειδικά σήμερα που δεν θα αγωνιστεί ο Πάτο, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω τραυματισμού.
Φυσικά απόψε το Ολίμπικο θα είναι κατάμεστο και με βάση την κατάσταση των δυο ομάδων καθώς και το ότι καμία από τις δυο ομάδες δεν βολεύει η ισοπαλία αναμένεται ένα ματς φωτιά με πολλά γκολ!

Premier League: Ο θάνατός σου, η ζωή μου!


Ματς ζωής και θανάτου στο Άπτον Παρκ σήμερα όπου η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μπόλτον σε μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Τέτοια παιχνίδια έχουν διπλή σημασία καθώς ο νικητής παίρνει τους τρεις βαθμούς αλλά παράλληλα κόβει και τρεις από τον ηττημένο. Πιο αποφασισμένη για τη νίκη φαίνεται η Γουεστ Χαμ, η οποία στα τελευταία ματς έχει βελτιωθεί πολύ και δέχεται δύσκολα γκολ σε αντίθεση με την Μπόλτον η οποία εκτός έδρας δυσκολεύεται να πετύχει κάποιο τέρμα και δέχεται πιο εύκολα. Η Μπόλτον δύσκολα θα σκοράρει κι από κει και πέρα τον τρόπο τους θα τον βρουν τα "σφυριά" ώστε να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους δώσει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Νίκη της Γουέστ Χαμ συνεπώς, στο 1,60