Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Οικονομική ενίσχυση στην Ελλάδα από την Γερμανία μέσω....στοιχήματος!




Γεμάτο φιλικά είναι το κουπόνι στοιχήματος για την Τετάρτη και διανύουμε ένα εντελώς αντιστοιχηματικό τριήμερο καθώς τέτοια παιχνίδια δεν αξίζουν το ρίσκο. Οι εθνικές ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ώστε να ποντάρουμε με σιγουριά σε κάποια (όσο σίγουρο μπορεί δηλαδή να είναι ένα προγνωστικό). Ωστόσο έχουμε επιλέξει δυο αγώνες που μετράει ο στοιχηματισμός τους.



Ο πρώτος είναι αυτός μεταξύ της εθνικής Ελλάδας και της Σενεγάλης. Ο αγώνας προσφέρεται για δοκιμές από τους δυο προπονητές (γι αυτό άλλωστε θα παίξει και βασικός ο Καπετάνος όπως όλα δείχνουν) και σε τέτοια παιχνίδια συνήθως δεν έχουμε πολλά τέρματα. Αυτό θα μας κάνει να προτιμήσουμε το σημείο του Under που μας έχει συνηθίσει έτσι κι αλλιώς η εθνική μας ομάδα.



Ο άλλος αγώνας με τον οποίο θα ασχοληθούμε είναι μεταξύ της Γερμανίας και της Αργεντινής. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη φυσικά αλλά η Αργεντινή με τον Μαραντόνα στον πάγκο δεν μας πείθει καθόλου και δεν μας δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να κερδίσει την πάντα αξιόλογη και σοβαρή εθνική Γερμανίας. Θα επιλέξουμε τον άσσο της Γερμανίας που βρίσκεται σε πολύ καλή απόδοση λοιπόν. Άλλωστε η Γερμανία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται πολύ στην επικαιρότητα.....