Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Europa League: Valencia - Club Brugge



Europa League σήμερα και θα ασχοληθούμε με 4 ματσάκια!
Αρχική μας επιλογή ο αγώνας Βαλένθια – Κλαμπ Μπριζ. Οι ‘νυχτερίδες’ μετά την ήττα τους στον πρώτο αγώνα με 1-0 θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση. Χωρίς πολλά πολλά , η διαφορά κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων, παρά τα αρκετά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Βαλένθια στα μετόπισθεν, μας κάνει να εμπιστευτούμε την νίκη των Ισπανών!

Sporting Lisbon - Everton

Νίκη για την Έβερτον στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της με σκορ 2-1, αποτέλεσμα που δίνει ελπίδες στην Σπόρτινγκ. Ωστόσο καθόλου εύκολο έργο δεν προβλέπεται να έχουν οι πορτογάλοι καθώς τα ‘Ζαχαρωτά’ θα παρουσιαστούν με πολύ καλή ψυχολογία έπειτα από την νίκη τους στο πρωτάθλημα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1! Θα επιλέξουμε λοιπόν στα διαδυκτιακά site στοιχημάτων την πρόκριση των Άγγλων κοντά στο 1,50.

Unirea Urziceni - Liverpool








Η Λίβερπουλ εξιλεώθηκε προς το τέλος του πρώτου αγώνα πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ δίνοντάς της ταυτόχρονα προβάδισμα έναντι της Ουνιρέα.

Εκτός έδρας αυτή την φορά θα προσπαθήσει να προφυλάξει τα νότα της έναντι σε μια μαχητική Ουνιρέα που απόψε θα παίζει μπροστά στον κόσμο της. Οι πρωταθλητές Ρουμανίας θα προσπαθήσουν αρχικά κι αυτοί να μην δεχτούν κάποιο γκολ που θα δυσκολέψει απίστευτα το έργο τους και στην συνέχεια θα επιδιώξουν να πετύχουν κάποιο γκολ ώστε να οδηγηθούν τουλάχιστον στην παράταση, κι από κει και πέρα όλα παίζονται. Οπότε οδηγούμαστε στο σημείο του UNDER και για αυτούς που αρέσκονται στο να ρισκάρουν (εγώ πάντως δεν θα το ρισκάρω) ας επέλεγαν το να μην νικήσει η Λίβερπουλ, δηλαδή 1Χ.


Το μοναδικό γκολ που έκρινε το πρώτο παιχνίδι:


Wolfsburg - Villareal

Τέλος για όσους παίζουν στοίχημα μέσω ίντερνετ , όπως αναφέρθηκα και παραπάνω, καλή επιλογή θα ήταν να ποντάρουν στον αγώνα της Βόλφσμπουργκ με την Βιγιαρεάλ και συγκεκριμένα στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες γεγονός που συνέβη και στο πρώτο μεταξύ τους ματς μου έλαβε χώρα στην Ισπανία βρίσκοντας τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2.

Για την πρωτιά με "ελληνική βοήθεια"

Η Έκπληξη έως τώρα στην ευρωλίγκα, το Μαρούσι, επισκέπτεται την Παρτιζάν,σε μια μάχη που μπορεί να δώσει στην ομάδα ακόμη και την 1η θέση στον όμιλο σε συνδυασμό με ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Παναθηναικό. Το Μαρούσι θα παίξει όπως πάντα το μπάσκετ που ξέρει για τη νίκη χωρίς άγχος, αφού ήδη έχει φτάσει πολυ πιο μακριά απ'οτι περίμεναν πολλοί. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν θα παραδοθεί ανευ όρων στο Βελιγράδι.Προτείνουμε Μαρουσι με το χαντικαπ των 7.5 πόντων στο 1.80-1.90.









Οδηγός για το Μαρούσι θα είναι το ματς του ΟΑΚΑ: