Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Με την ίδια συνταγή...

Από τον Άγγελο Χαριστέα χάσαμε το Σάββατο το 3 στα 3 των προγνωστικών μας και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα.Ωστόσο και με το 2/3 σε σύστημα όπως είχαμε πει υπήρξε κέρδος. Με την ίδια συνταγή λοιπόν θα πορευτούμε και την Κυριακή.

Πρώτη μας επιλογή αποτελεί ο αγώνας της Σούπερ Λιγκ μεταξύ Λάρισας και Εργοτέλη. Πλέον ακόμη και ο Εργοτέλης μπορεί να μπει σε περιπέτειες αν χάσει τον αυριανό αγώνα. Η Λάρισα θέλει την νίκη ώστε να απομακρυνθεί κι άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού έπειτα κι από την νίκη της απέναντι στην ΑΕΚ. Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στην πόλη της Λάρισας και αύριο η ατμόσφαιρα στον αγώνα αναμένεται ΄'καυτή'. Θα βασιστούμε στην έδρα με απόδοση 1.75.





Στην συνέχεια θα ασχοληθούμε με την Μπουντεσλίγκα και συγκεκριμένα με τον αγώνα Λεβερκούζεν-Αμβούργο. "Μπλακ-άουτ" δείχνει να έχει πάθει η Λεβερκούζεν η οποία μετρά μόλις μια νίκη στα τελευταία 5 ματς. Έχει πλέον απομακρυνθεί από την κορυφή και θέλει την νίκη για να επανέλθει στις νίκες, να μειώσει στους τρεις από την πρώτη Μπάγερν και να αποκτήσει ξανά ψυχολογία. Όμως θα δυσκολευτεί αρκετά για να κάμψει την αντίσταση του Αμβούργου το οποίο είναι πολύ δυνατό εκτός έδρας έχοντας 4 νίκες,6 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ένας λόγος που θα μας κάνει να επιλέξουμε τον άσσο του 2,00 είναι και η κούραση που ενδέχεται να παρουσιάσει το Αμβούργο μετά τον αγώνα της Πέμπτης για το Europa League.

Τελευταία μας επιλογή,με αρκετό ρίσκο, αποτελεί η νίκη του Άγιαξ που αναλύουμε παρακάτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου