Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Full του Μπλε

Σάββατο σήμερα και θα επιλέξουμε ένα κουπόνι με δύο ζητούμενα σε τρεις αγώνες(σύστημα 2/3). Κι αυτό διότι θα ποντάρουμε σε κάποιες αποδόσεις που πληρώνουν καλά (ακόμη και με 2/3 αγώνες βγαίνει κέρδος) αλλά έχουν αρκετή δόση ρίσκου.

Ξεκινάμε από το δικό μας πρωτάθλημα και τον αγώνα μεταξύ του Ατρομήτου και του Ηρακλή. Έχει πάρει τα πάνω του ο Ηρακλής το τελευταίο διάστημα, έχει ξεφύγει πλέον απο την ζώνη του υποβιβασμού και μετράει 6 αγώνες αήττητος! Απ'την άλλη η ομάδα του Γ. Δώνη απέχει αρκετές αγωνιστικές από την νίκη και σήμερα είναι ευκαιρία να επιστρέψει σ' αυτές. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη αλλά άποψη μας είναι ότι η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Άσσος του 2.15.


Συνεχίζουμε με το γερμανικό πρωτάθλημα. Εκεί η Χέρτα υποδέχεται την Νυρεμβέργη σ' ένα ματς χωρίς αύριο για τους γηπεδούχους. Ξέρει ότι αν δεν κερδίσει η υπόθεση παραμονή απομακρύνεται τελείως. Είναι η τελευταία της ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα που είναι κι αυτή σε δύσκολη θέση καθώς βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Προβλέπουμε κλειστό ματς με λίγα γκολ καθώς αρχικά οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν τα νώτα τους. Ως πρώτη επιλογή το under και μετά τον άσσο του 2,00.


Τέλος στην Ισπανία η Μαγιόρκα φιλοξενείται από την Χετάφε. Πολύ κακή η Μαγιόρκα εκτός έδρας, μετράει μόλις δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Κι ενώ την ίδια στιγμή η Χετάφε στο γήπεδο της είναι πολύ δυνατή αλλά διανύει πολύ κακό δεύτερο γύρο έχοντας να νικήσει έξι αγωνιστικές. Θα τα καταφέρει να επανέλθει στις νίκες? Πιο πολύ προς το Χ κυλάει το ματς αλλά πιστεύουμε θα βρει τον τρόπο της η Χετάφε, έστω και δύσκολα, να ξεκλειδώσει την άμυνα της Μαγιόρκα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Άσσος του 2.10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου