Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Επιστροφή στο ρίσκο!

Πέρασαν χθες και τα 3 φαβορί που έδωσε η TROBET και πήγαμε και πάλι ταμείο. Τώρα μπορούμε να ρισκάρουμε με τα κερδισμένα σε κάποιες μεγαλύτερες αποδόσεις που παρουσιάζουν αρκετό ρίσκο.


Ο πρώτος αγώνας που θα επιλέξουμε είναι αυτός μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ". Σαφώς βελτιωμένη παρουσιάζεται η Λίβερπουλ στα τελευταία παιχνίδια κι έχει αποκτήσει και ψυχολογία έπειτα από την νίκη της για το Europa League μεσοβδόμαδα επί της Λιλ με 3-0. Βέβαια είναι ομάδα που συνεχώς έχει σκαμπανεβάσματα και κανείς δεν μπορεί να την πάρει στα σοβαρά(στοιχηματικώς). Απ΄την άλλη η Γιουνάιτεντ είναι εδώ και καιρό σε φόρμα και δείχνει σαφώς να είναι καλύτερη από τους φιλουξενούμενους αλλά αυτό πρέπει να αποδειχτεί και στο γήπεδο. Οι αποδόσεις στον ΟΠΑΠ αλλά και στις άλλες στοιχηματικές εταιρίες δεν αντικατοπτρίζουν το μέγεθος αυτού του ντέρμπι, που σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι ομάδες, οποιοδήποτε αποτέλεσμα μπορεί να έρθει. Εμείς πάντως με αρκετό ρίσκο θα επιλέξουμε τον άσσο της Γιουνάιτεντ στο 1.70 η οποία θέλει να σκαρφαλώσει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στην συνέχεια θα στραφούμε στην Ιταλία και στον αγώνα της Κάλιαρι με την Λάτσιο. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν την νίκη ώστε να βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία. Σκοράρουν δύσκολα εκτός έδρας αλλά αν θέλουν κάτι καλό από τον σημερινό αγώνα θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την κακή άμυνα της Κάλιαρι. Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι είναι ομάδα του "όσα φάμε κι όσα βάλουμε". Άλλωστε το απέδειξαν και την περασμένη αγωνιστική, όταν ηττήθηκαν με 5-3 από την Τζένοα εκτός έδρας. Σ' αυτό τον αγώνα θα ήμασταν επιφυλακτικοί για το over αλλά θα το ρισκάρουμε αφού πληρώνει καλά με απόδοση γύρω στο 1.95.

Τέλος θα κλείσουμε με άλλον ένα αγώνα από την Serie A και συγκεκριμνένα αυτόν μεταξύ της Σαμπντόρια και της Γιουβέντους. Από τις πιο δυνατές έδρες έχει η Σαμπντόρια που δεν μετράει ούτε μία ήττα στο γήπεδο της και κατέχει την καλύτερη άμυνα εντός έδρας. Θα πρέπει να δυσκολευτεί πολύ η Γιουβέντους για να πάρει κάτι θετικό σήμερα αν και εκτός έδρας δείχνει να τα καταφέρνει πολύ καλύτερα απ' ότι εντός. Η "Μεγάλη Κυρία" δεν δείχνει καθόλου σοβαρή στα τελευταία παιχνίδια και αυτό μας κάνει να επιλέξουμε τον πολύ ελκυστικό άσσο του 2.45
Υ.Γ.1 Προσοχή στον αγώνα μεταξύ της Μπλάκμπερν και της Τσέλσι. Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν την Τσέλσι ως το απόλυτο φαβορί όμως εκτίμηση μας είναι ότι θα δυσκολευτεί πολύ να πάρει την νίκη και ο άσσος ή το Χ έχουν αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.
Υ.Γ.2 Στην Bundesliga χθες δεν είχαμε ούτε μία νίκη φιλοξενούμενης ομάδας και τα στατιστικά δείχνουν ότι σχεδόν πάντα έχουμε τουλάχιστον δυο εκτός έδρας νίκες. Αυτό μας κάνει να βλέπουμε τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις γι' αυτήν την αγωνιστική με άλλο μάτι και ειδικά τον αγώνα μεταξύ του Αμβούργου και της Σάλκε καθώς η υποβιβασμένη Χέρτα δεν δείχνει να μπορεί να κλέψει βαθμούς από την Βόλφσμπουργκ.
Ίσως σε κάποιο σύστημα με ζητούμενα αξίζουν να μπουν οι παραπάνω αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου