Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ποντάρισμα στα φαβορί....

Ο πρώτος αγώνας που θα ασχοληθούμε σήμερα Σάββατο είναι αυτός που γίνεται στο Γκούντισον Παρκ μεταξύ της Έβερτον και της Μπόλτον. Σε ανοδική πορεία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι τον τελευταίο καιρό, έχουν ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και πλέον παίζουν πιο άνετα. Σε ανοδική πορεία βρίσκεται όμως και η Έβερτον παρά την ισοπαλία της απέναντι στην Μπέρμιγχαμ την περασμένη αγωνιστική. Η διαφορά των δυο ομάδων είναι μεγαλύτερη απ' ο,τι δείχνει η μεταξύ τους βαθμολογική κατάταξη και οι γηπεδούχοι πιστεύουμε εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν την νίκη. Άσσος του 1,60 (στα ιντερνετικά στοιχηματικά σάιτ).

Στην Bundesliga τώρα το ντέρμπι μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Λεβερκούζεν δεσπόζει για την 27η αγωνιστική. Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι με την φιλοξενούμενη Λεβερκούζεν να θέλει πάση θυσία την νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι του πρωταθλήματος απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό Ντόρτμουντ η οποία μετράει 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Εδώ δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο το Χ και ύστερα ο άσσος αλλά σ΄ένα ντέρμπι όλα μπορεί να συμβούν. Εμείς θα προτιμήσουμε τα πολλά γκολ και συγκεκριμένα το over του 1,70.
Κλείνοντας την τριάδα μας για σήμερα θα επιλέξουμε έναν αγώνα από την Seria A και συγκεκριμένα τον αγώνα Ρόμα - Ουντινέζε. Πολύ κακή η Ουντινέζε εκτός έδρας, δεν μετράει ούτε μία νίκη και αν θέλουν οι "τζιαλορόσι" να διεκδικούν κάτι καλό από το πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και να επιστρέψουν ξανά στα νικηφόρα αποτελέσματα από τα οποία απέχουν τρεις αγωνιστικές. Αρκετά προσιτό δείχνει και το over ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε τον άσσο του 1.65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου