Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Επιμονή στο ρίσκο!

Δυστυχώς σταμάτησε το σερί της TROBET και αυτή την φορά βρεθήκαμε ολοκληρωτικά στον κουβά. Την Σπορτινγκ Χιχόν την χάσαμε στο 94' λεπτό με σκορ 2-1(αναμενόμενο σκορ καθώς το είχαμε προβλέψει) ενώ η Οσέρ έμεινε στο μηδέν με την Παρί και το ματς κρίθηκε στα πέναλτι όπου προκρίθηκαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 6-5.Πάντως αύριο το κουπόνι είναι αρκετά ελκυστικό με κάποιους καλούς αγώνες που έχουν μεγάλες αποδόσεις(γι αυτό και θα τους παίξουμε σε σύστημα)και οι οποίοι μπορούν να μας οδηγήσουν και πάλι στο ταμείο.


Θα ξεκινήσουμε απο την Premier League και τον αγώνα μεταξύ της Μπλάκμπερν και της Μπέρμιγχαμ. Έπειτα από το σερί αήττητων αγώνων η Μπέρμιγχαμ περνάει ένα ντεφορμάρισμα ενώ και οι γηπεδούχοι έχουν να κερδίσουν εδώ και τρεις αγωνιστικές. Αυτός ο αγώνας είναι η ευκαιρία τους να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα κι από την καλή τους εμφάνιση απέναντι στην Τσέλσι και την ισοπαλία που απέσπασαν. Άσσος του 1.95





Σ' έναν πολύ δύσκολο αγώνα τώρα και συγκεκριμένα σ' αυτόν που γίνεται στο Ελ Σαρδινέρο ανάμεσα στην Σανταντέρ και την Μαγιόρκα. Ανάσαναν βαθμολογικά οι γηπεδούχοι μετά από την νίκη τους επί της Οσασούνα και θέλουν να πάρουν άλλη μία νίκη που θα τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Μαγιόρκα έχει την ευκαιρία επιτέλους να κάνει άλλη μια νίκη μακρία απί την έδρα της (μετράει μόνο 2 εκτός έδρας!) απέναντι σε μία ομάδα που είναι κατώτερης δυναμικότητας. Θα επιλέξουμε με μεγάλο ρίσκο το διπλό των φιλοξενούμενων στο 2,90!



Για τελευταίο αγώνα αφήσαμε το ντέρμπι μεταξύ της Τζένοα και της Παλέρμο. Ισοδύναμες μοιάζουν οι ομάδες, βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία και σκοράρουν και οι δυο εύκολα. Θα μπορούσαμε εύκολα να επιλέξουμε το σημείο του over με βάση την έφεση στο σκοράρισμα από τις δυο ομάδες αλλά λόγω της σημαντικότητας του αγώνα ίσως παρουσιαστούν επιφυλακτικές με πρωτεύοντα στόχο να διαφυλάξουν τα νώτα τους. Θα ποντάρουμε στην έδρα του 2.05 που αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο.

1 σχόλιο: