Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

We are back..






Όχι δεν σταμάτησαν οι αγώνες ΝΒΑ,δεν αποφασίσαμε να τους κόψουμε απ το blog και οχι, δεν απεργούν οι παίκτες. Απλά μετά απο τα πολλά ταμεια ειχέ πάρει αναρρωτική-τιμιτική άδεια ο δαιμόνιος μπασκετικός ρεπόρτερ.. we are back λοιπόν και για να δούμε τι θα παίξουμε σήμερα..
Τρεις αγώνες επιλέγουμε για μονά, συνδυασμο ή-καλύτερα- σύστημα. Και ασχολούμαστε με 3 απ τις 5 ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα playoffs. Το πρόβλημα είναι οτι οι θέσεις είναι 4 και κάποιος δεν θα μείνει έξω από το χορό.
Η "Έδρα¨: Οι Bobcats που προσπαθούν να διατηρηθούν σε τροχιά playoffs για πρώτη φορά στην (μικρή) ιστορία τους, υποδέχονται τους Miami Heat οι οποίοι μεταξύ άλλων θα είναι τα βάσικα εμπόδια στο δρόμο της ομάδας του Charlotte. Οι Heat έχουν δείξει οτι βασίζονται πολύ στις επιθετικές μονάδες τους και ιδιαίτερα στον Dwane Wade και τον Mike Beasley. Από την άλλη η έδρα των Bobcats είναι η δύναμή τους και φέτος έχουν δείξει οτι μέσα στο σπίτι τους παίζουν πολύ καλή άμυνα και είναι ικανοί να αντιταχθούν ακόμα και στους ισχυρότερους αντιπάλους. Πόσο μάλλον τώρα που κρίνεται μια ιστορική πρόκριση. Charlotte Bobcats στο 1.5-1.6.
O "Χαρακτήρας" : Οι Boston Celtics επισκέπτονται τους Milwakee Bucks έχοντας 22-10 (νίκες-ήττες) εκτός έδρας. Αυτό το ποσοστό δείχνει οτι η ομάδα δεν επηρεάζεται απο τα αφιλόξενα γήπεδα τον αντιπάλων.. και πως θα μπορούσε άλλωστε αφου οι παίκτες κλειδία της ομάδας είναι κυρίως έμπειροι και έχουν φάει τα δύσκολα ματς "με το κουτάλι". Οι Bucks που θα παίζουν για να κρατηθούν κι αυτοί στη μάχη για την είσοδό τους στα playoffs αφού βράζουν στο ίδιο καζάνι με Bobcats και Bulls (βρίσκονται σε μια 5άδα - φωτιά που είναι πολυ κοντά βαθμολογικά και διεκδικεί τις θέσεις 5 έως 8 της ανατολής για τα playoffs) σίγουρα δεν θα παραδοθούν εύκολα.. παρόλα αυτα νομίζουμε οτί το 2.00 είναι αρκετό για να ποντάρουμε στους Celtics.
To "ρίσκο": Οι Bulls στην έδρα τους θα επιχειρίσουν να νικήσουν τους Jazz και το κίνητρο είναι το ίδιο που αναφέρθηκε παραπάνω μιάς και με κάθε ήττα μπορουν να δημιουργηθούν μεγάλες αλλαγές στη βαθμολογία και να βγούν εκτός 8άδας. Αυτό που θα μας κάνει να ρισκάρουμε με το Chicago είναι οτι οι Jazz στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και αυτό σίγουρα δεν έχει περάσει απαρατήρητο απ τους αντιπάλους τους που θα προσπαθήσουν να το εκμεταλευτούν. Σίγουρα οι Jazz είναι πιο πλήρης ομάδα και αποτελεί το φαβορί, αλλά θα προτείνουμε(με κάθε επιφύλαξη) την "εκπληξη" των Bulls στο 2.65.

Υ.Γ. Οι αγώνες είναι δύσκολοι και δεν προσφέρονται για μεγάλα πονταρίσματα.. Οπότε αν δεν σας αρέσουν τα ρίσκα καλύτερα να απέχετε στοιχηματικά από τους σημερινούς αγώνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου