Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Champions League: Arsenal - Porto






Το 2-1 του πρώτου αγώνα καλείται να αναστρέψει η Άρσεναλ απέναντι στην Πόρτο. Οι Λονδρέζοι θα παραταχτούν με πολλές απουσίες (Γκαλάς, Φαν Πέρσι, Ράμσεϊ, Σεντέρος) και με αποκορύφωμα αυτή του Σεσκ Φάμπρεγκας που αποχώρησε από το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Μπέρνλι.
Απ' την άλλη η Πόρτο, έχοντας μείνει πλέον εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, θα κυνηγήσει μια καλή πορεία στην Ευρώπη η οποία αποτελεί μονόδρομο για τους "δράκους" οι οποίοι ταξίδεψαν στο Λονδίνο χωρίς τους τραυματίες Φαρίας και Φερνάντο αλλά με τον Χουλκ ο οποίος είναι τιμωρημένος για το εγχώριο πρωτάθλημα λόγω επίθεσης σε υπάλληλο γηπέδου.
Η Άρσεναλ συνηθίζει να μην προχωράει μακρία στην Ευρώπη σε αντίθεση με την Πόρτο η οποία τα τελευταία χρόνια είναι πολύ σταθερή και σοβαρή απέναντι ακόμη και σε μεγαλύτερης δυναμικότητας ομάδες από αυτήν. Βέβαια οι "κανονιέρηδες" μετράνε δυο νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι στους Πορτογάλους εκ των οποίων η μία ήταν πέρυσι για την ίδια φάση και με σκορ 4-0! Εκτίμηση μας είναι ότι εύκολα ή δύσκολα η Άρσεναλ θα πάρει την πρόκριση απέναντι σε μια Πόρτο η οποία πάει στο Λονδίνο για δυο αποτελέσματα...



Βασικό όπλο της Πόρτο στο ματς για την πρόκριση θα είναι ο Hulk...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου