Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΠΑΟ - με αυτή τη φωτογραφία...

... θα συμβιβαστεί η ομάδα και ο κόσμος μέχρι την επόμενη σεζόν αφού το μόνο που έμεινε για το τριφύλλι στην Ευρώπη φετος είναι να γράψει έναν ευχάριστο επιλογο.
Πάνω απο 2.00 μας δίνει η νίκη του ΠΑΟ στο σημερινό ματς με την Παρτιζάν. Εμείς θα ρισκάρουμε να παίξουμε αυτό το διπλό αφού η εικόνα της ελληνικής ομάδας στο τελευταίο της παιχνίδι- αυτό με τον ΟΣΦΠ- μας το επιτρέπει(επιβάλλει θα ελεγα). Χωρίς αγχος πλέον ο ΠΑΟ θα επιχειρήσει να κάνει 2 τελευταίες καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη για να υπενθυμισει οτι δεν έχει χάσει τη στόφα του πρωταθλητή, και να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι το θεσμό. Το κίνητρο του γοήτρου μπορεί να μην είναι τόσο ισχυρο όσο ηταν αυτο του final four για τους παίκτες του Ομπράντοβιτς, ωστόσο το 2ο πήγαινε πακέτο με την πίεση και την αναγκαιότητα για νίκες. Τώρα το μόνο που έχει μείνει στον Παναθηναικό είναι η φανέλα και γι αυτή θα αγωνιστεί. Χωρίς κανένα φόβο λοιπόν και με οδηγό το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό πιστεύουμε πως σήμερα ο ΠΑΟ μπορεί να θυμίσει -οχι και τόσο- παλιές δόξες. Πάντα υπολογίσιμη βεβαίως η Παρτιζάν η οποία θα κυνηγάει τη νίκη που θα της δώσει το προβάδισμα έναντι του Αμαρουσίου για να κλειδώσει την πρόκριση.
Με μια μικρή επιφύλαξη θα προτείνουμε και τη νίκη του Ολυμπιακού αφού αν και πιστεύουμε οτι θα κερδίσει μέσα στο ΣΕΦ την Καχα Λαμποράλ δεν είμαστε αρκετά αισιόδοξοι να επιλέξουμε το χάντικαπ των 8.5 πόντων για το αξιόλογο ~1.9 , και το 1.2 του "ξερού" άσσου είναι κάπως....λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου