Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Champions League: Olympiacos - Bordeaux

Ένα καλό αποτέλεσμα θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός για τους 16 του Champions League απέναντι στην Μπορντό. Ακόμη και η λευκή ισοπαλία αποτελεί ενα καλό αποτέλεσμα καθώς υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι, αυτό στο γήπεδο της Μπορντό. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει αρχικά να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και στην συνέχεια θα προσπαθήσει να "κλέψει" το παιχνίδι με ενα γκολ.

Από την άλλη η Μπορντό θα αγωνιστεί δίχως το μεγάλο της αστέρι Αλού Ντιαρά και έρχεται να πάρει κι αυτή ένα καλό αποτέλεσμα. Βέβαια οι "Γιρονδίνοι" βρίσκονται σε αγωνιστική κάμψη και θέλουν να ρεφάρουν ώστε να ανταποκριθούν στις υψηλότερες ευρωπαϊκές προσδοκίες της φετινής σεζόν! Βέβαια θα δυσκολευτούν αρκετά να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Γ.Καραϊσκάκης το οποίο θα ...φλέγεται! Μέχρι να προσαρμοστούν στην ατμόσφαιρά του, θα χρειαστεί να περάσει αρκετός ποδοσφαιρικός χρόνος.

Και οι 2 ομάδες λοιπόν θα παρουσιαστούν επιφυλακτικές και το σκορ αναμενεται να μείνει σε χαμηλά επίπεδα. Under λοιπόν και απόδοση που αγγίζει και το 1.70 σε ορισμένα διαδικτυακά site!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου